Mladoženja uradio najbrutalniju stvar mladoj na svadbi, ona zinula od šoka: Ostali zgroženi, traže instant razvod
Mlada poniženja na venčanju, Foto: Printscreen/X/PicturesFoIder

strašno

Mladoženja uradio najbrutalniju stvar mladoj na svadbi, ona zinula od šoka: Ostali zgroženi, traže instant razvod

"Instant razvod", poručuju korisnici društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera, mladi

Objavljeno:

Venčanje je san svake devojčice, a kada taj dan i dođe onda se nadamo da će sve proteći savršeno.

Međutim, ovde to nije bio slučaj, a inicijatoor svega bio je mladoženja.

On je iz nekog razloga odlučio da začini atmosferu pa je uradio skandaloznu stvar.

"Instant razvod", poručuju korisnici društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera, mladi kojoj je muž glavu gurnuo u tortu u veoma bitnom momentu na svadbi, koji je po važnosti odmah iza samog čina venčanja.

Naime, dok je par sekao mladenačku tortu, fotografi pokušavali da ovekoveče svaki trenutak, a gosti sa posebnom pažnjom posmatrali i snimali momenat koji treba da simbolizuje početak najslađeg života, mladoženja je odlučio da se našali i - mladu 'nasilno' umaže šlagom.

Prihvatila šalu ili samo nije želela da pravi scene?

Mnoge bi na njenom mestu bile razočarane i ljute, ali ova mlada je sve podnela neočekivano dobro, čak sa osmehom na licu, da je i kosku bacila svom partneru za ideju i realizaciju. Ipak, kako određeni pišu ispod snimka - nije htela da pravi scene pred gostima, ali je "evidentno bilo da je poprilično besna bila".

Ipak, koliko god da je mladencima bilo zabavno, pogotovo mladoženji, korisnicima mreže X nije. Štaviše - bili su vrlo ljuti i revoltirani, a ispod spornog snimka 'nakalemilo se' više od 5.000 komentara.

"Neće se lepo provesti na medenom mesecu"

"Nikada neću razumeti kako je ovo zabavno nekome. Pa, čekajte ljudi, ona se ceo dan spremala za ovo", "Ovo je ogromno nepoštovanje svoje žene tokom najvažnijeg dana u njenom životu. Uništiti njenu frizuru, pa i tortu, zbog neprijatnog smeha?", "Mlada je sigurno potrošila stotine dolara na frizuru i šminku, da bi joj muž sve uništio ispred cele porodice. Mislim da se neće lepo provesti na medenom mesecu", "Da meni to uradi, ostavila bih istog trenutka i tražila momentalni razvod! Je l' mogao da pomisli, sa druge strane, koliko je ovo moglo opasno da bude? Šta da je u torti bila neka velika i debela čačkalica?", pisali su redom tviteraši i gotovo da nije bilo nijednog ko bi pokušao da stane u odbranu mladoženje.

11:01

VELIKI INTERVJU LEPE LUKIĆ: Odgovorila na sva pitanja pred kamerama Kurira! Otkrila i KOJA JOJ JE MLADA PEVAČICA OMILJENA

(Espreso/blic žena/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.